Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caldo Privat Security sau cum poţi descoperi profesionalismul serviciilor de securitate şi în VR

Caldo security
CALDO security

Siguranţa este un element pe care fiinţa umană îl caută în permanenţă, încă din cele mai vechi timpuri. De altfel, şi psihologul american Abraham Maslow a inclus în celebra sa “ierarhie a nevoilor” siguranţa şi securitatea personală – mai exact, imediat după nevoile fiziologice primare, orice om se axează pe integritatea fizică, securitatea resurselor, a familiei, sănătăţii, proprietăţii.

Şi tocmai aceste nevoi constituie baza activităţii Caldo Privat Security, firmă certificată, cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa serviciilor de securitate.

Însă ultimele decenii au impus o schimbare, tehnologia şi digitalul transformându-se din moft în …“must”. Şi pentru că ne dorim în permanenţă să fim în top, nu putem face acest lucru decât dacă rămânem în trend, dacă îmbrăţişăm revoluţia digitală.

Am început cu lucrurile de bază, site-ul companiei Caldo Security respectând încă de la lansare normele esenţiale de profesionalism, originalitate, optimizare SEO pentru orice motor de căutare, criterii înglobate într-un web design receptiv. Deschiderea companiei către digitalizare se traduce şi în elementele ce ţin de migrarea datelor în Cloud ori utilizarea serviciilor Office 365 (Microsoft). Şi totuşi, parcă mai lipsea ceva.

Deoarece clienţii noştri ne sunt parteneri iar parteneriatele trebuie să se bazeze pe încredere, transparenţă şi comunicare eficientă, am hotărât să investim tocmai pe acest palier, cel al interacţiunii. Şi ce altă metodă mai bună de a prezenta profesionalismul şi înalta calitate a serviciilor Caldo Privat Security decât prin intermediul unei aplicaţii VR (Virtual Reality)?

În curând, vă vom invita să descoperiţi diversele servicii oferite de Caldo – care formeaza sistemul integrat specific companiei – şi în VR, sub forma unor panorame 360. Efortul depus, care se traduce în luni de muncă şi aproximativ 90 de ore de dezvoltare efectivă, dar şi tehnologiile folosite au creat una dintre cele mai grăitoare şi interactive cărţi de vizită.

content-image

În loc de încheiere, spunem atât - acesta este doar începutul! Avem numeroase proiecte în derulare prin care ne propunem integrarea serviciilor cu sisteme digitale menite sa eficientizeze munca agentilor, oferind totodată clienţilor suportul necesar. - A declarat Adrian Dobre- CEO CALDO PRIVAT SECURITY.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.