Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calificată direct în optimi, Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, la Moscova

halep wimbledon

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) şi-a aflat, luni, 15 octombrie, prima adversară din cadrul turneului WTA de la Moscova. În turul al doilea, românca va da peste Anastasia Pavlyuchenkova (40 WTA), reprezentanta gazdelor care nu a avut timp de pierdut în runda inaugurală.

Pavlyuchenkova a trecut cu 6-5, 6-4 de australianca Ajla Tomljanovic (46 WTA) şi a obţinut, astfel, biletele pentru al nouălea meci contra jucătoarei din Constanţa, scrie mediafax.ro.

Iar vestea bună pentru Simona e că va deschide balul la Kremlin Cup contra unui adversar căruia nu i-a dat niciodată şanse în întâlnirile directe. În opt meciuri, Halep s-a impus de tot atâtea ori, iar ultima dată a stat faţă în faţă cu Pavlyuchenkova la Rogers Cup (Montreal), într-un meci întrerupt din cauza ploii. Halep a câştigat greu, 7-6, 4-7, 7-5, iar faptul că vine în capitala Moscovei accidentată şi Anastasia joacă în faţa propriilor fani ar putea face confruntarea mult mai dificilă.

De altfel, cele două s-au mai întâlnit la Moscova, în 2013, când Simona a câştigat semifinala cu un sec 6-2, 6-1, înainte să o învingă pe Samantha Stosur şi să cucerească singurul ei titlu în capitala Rusiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.