Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

California a fost numit statul SUA 'cel mai pregătit pentru criptografie'

criptotendencia.com
monede virtuale criptomonede

Statul California a apărut drept cea mai pregătită jurisdicție criptografică din Statele Unite datorită proliferării ATM-urilor de criptomonede și a interesului crescând pentru activele digitale în rândul populației statului, potrivit noilor cercetări din industrie de pe site-ul de revizuire Crypto Head.

Cu un scor de 5,72 din 10, California a depășit New Jersey (5,44), Texas (5,28), Florida (5,03) și New York (4,29) în indexul crypto-ready. Totalul punctului statului a fost, de asemenea, cu 2,54 puncte mai mare decât media națională.

Rezultatele au fost tabelate utilizând valori cum ar fi căutările Google legate de criptare, prezența bitcoin ( BTC ) și a altor bancomate criptomonede și numărul de facturi legate de blockchain transmise în fiecare stat. California s-a clasat pe primul loc în căutările Google legate de cripto la 100.000 și în numărul de ATM-uri cripto. Acești factori pozitivi compensează lipsa legislației criptografice în stat.

Citește și Acum 100 de ani, Henry Ford propunea o 'monedă energetică' pentru a înlocui aurul

În comparație, New York a trecut opt ​​facturi cripto-concentrate, dar a fost pe locul 33 în ceea ce privește instalațiile de criptomonedă. New Jersey are cel mai mare număr de instalații de bancomat criptografice la 10.000 de mile pătrate și a obținut locul al treilea cel mai mare pentru căutările la 100.000 de persoane. Texas și Florida au obținut, de asemenea, un scor bun în ceea ce privește bancomatele și căutările generale, conform cointelegraph.com

În ciuda incertitudinii de reglementare și a proiectului de lege privind infrastructura care ar putea afecta segmente cheie ale economiei blockchain, Statele Unite continuă să fie un lider global în adoptarea criptomonedelor. În 2020, volumele comerciale BTC din SUA le-au depășit pe cele din Europa, Nigeria și China combinate. În același an, americanii au înregistrat profituri realizate de 4,1 miliarde de dolari pe tranzacțiile lor criptografice, depășind cu mult orice altă țară. SUA conduce, de asemenea, globul în bancomatele Bitcoin, reprezentând 86,4% din totalul instalațiilor, potrivit surselor din industrie.

Succesul Crypto în Statele Unite provine în mare parte din statutul său de clasă de active investibile. Ca atare, alte valori privind adoptarea nu se situează aproape la fel de ridicat. În august, site-ul web de comparație financiară Finder a ocupat locul 26 din SUA din 27 de țări în ceea ce privește proprietatea criptografică în rândul rezidenților. Piețele emergente care depind mai mult de remitențe - cum ar fi cele din Asia de Sud-Est și America Latină - s-au clasat mult mai sus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.