Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Dobra este candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş în alegerile locale din această vară

Facebook
Calin Dobra

Organizaţia Timiş a PSD şi-a stabilit, vineri seara, candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Timiş în alegerile locale din această vară, fiind vorba de Călin Dobra, cel care se află şi în prezent la conducerea administraţiei judeţene, potrivit Agerpres.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre referendumul privind taxa Oxigen:Nu există o soluție perfectă

"Forul de conducere al PSD Timiş, Comitetul Executiv Judeţean, s-a reunit astăzi într-o şedinţă de lucru. Cu această ocazie, a fost votată o mare parte a candidaţilor PSD la alegerile locale din iunie 2020, respectiv candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş - actualul preşedinte al CJ, Călin Dobra, şi un număr de 75 de candidaţi PSD la funcţia de primar pentru localităţile din judeţ. Ceilalţi 24 de candidaţi social-democraţi pentru funcţia de primar vor fi nominalizaţi până cel mai târziu în data de 6 martie 2020", arată un comunicat al PSD Timiş transmis vineri seara.

Călin Dobra a fost subprefect al judeţului Timiş în 2009, apoi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în perioada 2012-2016. La alegerile parlamentare din decembrie 2016 Călin Dobra a candidat pentru un loc în Camera Deputaţilor, fiind primul pe lista propusă de PSD Timiş. El a renunţat la mandatul de deputat în ianuarie 2017 pentru a deveni preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, în urma numirii lui Sorin Grindeanu în funcţia de prim-ministru al României. Călin Dobra a fost şi preşedintele organizaţiei PSD Timiş din 2016 până în decembrie 2019, când a fost înlocuit de Alfred Simonis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.