Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Geambașu, dezvăluiri HALUCINANTE din propria familie: părinții mei m-au EXPLOATAT

artistipentrununta.ro
calin geambasu

Scandalul din familia Geambașu pare unul fără sfârșit. Călin Geambașu își acuză părinții că în perioada adolescenței l-au exploatat pentru banii pe care îi câștiga și au ajuns inclusiv să-i blocheze accesul către un credit imobiliar pentru a nu-l lăsa să plece din casă.

Citește și: Tăriceanu se DEZLĂNŢUIE: Atac DUR după scutirile pentru IT-işti. Ce le transmite românilor vizaţi de Declaraţia 600 / VIDEO

”Eu le-am reproșat alor mei niște lucruri public. De ce a fost public? Nu am încălcat niciun drept ce țin de liberă experimare. Nu a fost de la bun început public. Când am reclamat chestiunea legată de bani, eu am vorbit despre exploatarea unui minor, minorul fiind eu. De la 14-15 ani eu muncesc pentru familia mea. Eu generam câștiguri materiale pentru mai multe familii.

Eu nu am fost plătit niciodată de tatăl meu cu toate că câștigasem mai multe concursuri. La 24 de ani ei mă împiedicau să plec din casă pentru că eu eram unicul motor nepătit al formației lui. Mă aveau pe mine gratis. Aceste tensiuni au degenerat până când s-a ivit acea altercație fizică din 2001 pe care o povestea mătușa cu niște exagerări de desene animate. Ei au mers cu această generare de dependență forțată până mi-au blocat accesul către un credit imobiliar. Vă dați seama? Doar să nu plec din apartamentul lor.

La 24 de ani am spus că mă mut la o vecină. Tot ce vă spun e înregistrat. Direct mi-au spus când am plecat că fără ei mor în două luni”, a declarat Geambașu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.