Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal - Senatorul Călin Matieș a intrat peste președintele Ungariei la o ceremonie și i-a spus că Transilvania va fi mereu românească

Radu Pop
calin maties

Senatorul PSD de Alba Călin Matieș s-a dus sâmbătă peste președintele Ungariei, Katalin Novak, aflată în centrul istoric din Alba Iulia la dezvelirea statuii princepelui transilvănean Gábor Bethlen și i-a dăruit acesteia un buchet de flori și un tricolor. Senatorul i-a transmis că Transilvania a fost, este și va fi mereu românească.

Senatorul PSD a scos un portret al eroului național român Avram Iancu și l-a așezat la baza statuii principelui Gabriel Bethlen, pentru a aminti de cei 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

În momentul în care senatorul Călin Matieș s-a apropiat de președintele Ungariei, forțele de ordine i-au atras atenția acestuia.

Când i-a oferit buchetul de flori, s-a apropiat și mai mult, pentru a transmite mesajul. Katalin Novak i-a zâmbit și mulțumit pentru flori.

Matieș a spus că primarul ar fi trebuit să știe că anul acesta se împlinesc și 150 de ani de la moartea eroului Avram Iancu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.