Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, atac fără PRECEDENT la Ludovic Orban: Are o fază de NEBUNIE, mintea îi joacă feste

tariceanu orban

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține că liderul PNL, Ludovic Orban, este într-o fază de nebunie și din acest motiv a depus plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă.

”Evident că este un demers deliberat din partea liderului PNL, acum, sigur, că nu mă pot abține să nu mă întreb care este resortul acestui demers? Este rezultatul limitelor pe care le are, este o fază de nebunie, atunci când mintea îți joacă feste, ai astfel de momente sau este un plan mai amplu, bine pus la punct.

Nu mă pot abține să nu compar cu situația din 2015, când Victor Ponta a fost presat cu o plângere penală, care la început mi s-au părut puerile, dar ulterior presiunile au fost din ce în ce mai mari și au dus la demisia lui Victor Ponta. Pare un scenariu asemănător cu ceea ce se întâmplă asta. Vom vedea în următoarele zile dacă lucrurile vor evolua pe același plan de preluare ilegitimă a puterii. Și în 2015 aveam o majoritate stabilă în Parlament, dar ne-am trezit cu Dacian Cioloș”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.