Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu a fost HUIDUIT la Cluj: 'Nu vrem să fim conduşi de hoţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu parlament

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întâmpinat la sediul partidului din Cluj-Napoca de un grup de câteva persoane care au scandat ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi” sau ”Susţinătorii hoţilor nu au ce căuta la Cluj”, scrie Mediafax.

Marţi, Călin Popescu Tăriceanu a fost întâmpinat la sediul ALDE Cluj de câţiva protestatari care i-au cerut să semneze pentru iniţiativa ”Fără penali în funcţii publice” şi care au scandat ”Hoţii” şi ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”.

Pe afişele protestatarilor erau mesaje precum ”ALDE a mai câştigat un penal” (cu referire la Marius Nicoară - n.r.), ”Suntem cu ochii pe voi” sau ”Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”.

De asemenea, o tânără a spus la megafon că ”susţinătorii hoţilor nu au ce căuta la Cluj”.

Tăriceanu a trecut pe lângă cele câteva persoane fără să le vorbească.

Senatorul de Cluj, Marius Petre Nicoară, a anunțat luni că trece de la PNL la ALDE, acuzând actuala conducere a liberalilor că a luat măsuri prin care a arătat că PNL nu mai este exponentul luptei pentru o justiție fără interferențe exterioare. El contestă măsurile luate de actuala conducere a PNL şi susţine că liberalismul în forma construită și promovată în acea perioadă nu se mai regăsește în actuala formă a Partidului Național Liberal. Printre situațiile care l-au determinat să constate că PNL nu mai este construcția pornită acum 28 de ani, Nicoară a enumerat faptul că PNL se opune noului Cod Administrativ, că nu este sprijinit aeroportul și parcurile industriale şi că PNL nu mai este un simbol al democrației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.