Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu a IZBUCNIT după scandalul Duduieni - Vasilescu: Nu o să mai știm cine este poliția și cine este mafia

tariceanu

Liderul ALDE  Călin Popescu Tăriceanu critică acțiunile autorităților pentru combaterea fenomenului infracționalității. Ieșirea acestuia vine în contextul scandalului generat de discuțiile purtate de fostul șef al Poliției Române cu liderii Duduienilor, înainte de înmormântarea lui Emi Pian.

„Eu cred că subiectul combaterii infracționalității este atât de important încât merită să facem oricâte sacrificii pentru a nu pierde această bătălie. Nu cred că fenomenul poate fi ținut sub control așa cum se încearcă acum, prin înțelegeri discrete între clanuri și poliție, pentru că acesta este drumul spre un sistem mafiot.

Citește și: NICICUM nu e bine: Consiliul Național al Elevilor a LUAT FOC după ce Guvernul a anunțat că AMÂNĂ revenirea în școli pentru 1 octombrie

Nu putem să vorbim despre această problemă doar atunci când explodează câte o criză, pentru că vom sfârși în a gestiona o permanentă criză și este imposibil să câștigi lupta în asemenea condiții. Este nevoie să ne organizăm, pentru că ceilalți, care sunt de partea cealaltă a baricadei, știm că se organizează”, susține Călin Popescu Tăriceanu.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a demisionat, după ce a fost criticat că s-a întâlnit cu lideriii clanului Duduianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.