Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, atac la ministrul Sportului: Coincidența este prea mare

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, s-a lăudat că vor fi construite 5 noi bazine sportive, iar acestea au fost începute în timpul guvernării PSD-ALDE.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: 'După şase seara, culcaţi-vă!' / 'E tonul prostului'

”Probabil frustrat că nu și-a găsit loc la sindrofia de la Clubul Diplomatic, Ministrul Sportului a ieșit într-o conferință de presă pentru a continua delirul promisiunilor Guvernului Orban.

Dl Stroe promite tuturor copiilor care vor să facă sport vouchere pentru echipamente (inspirat din proiectul Noricăi Nicolai, echipamente pentru toți copiii), cum la fel promite 8 bazine olimpice, 5 săli polivalente cu peste 5000 de locuri, 250 săli de sport, 5 patinoare și baze sportive peste baze sportive.

Să fie vorba despre cele în curs de realizare sau deja predate de Compania Națională de Investiții? Coincidența este prea mare. Tot 5 săli de 5000 locuri, ca și guvernele anterioare.

Ce uită să ne zică dl Stroe este că ministerul pe care îl conduce a eșuat să introducă sportul în procesul de selecție al partenerilor în cadrul structurilor parteneriale aferente programelor operaționale din ciclul 2021-2027! Adică toate cifrele pe care le-a recitat la TV sunt doar niște cifre scoase din burtă de el și conțopiștii care îl înconjoară sau din programe anterioare de guvernare. Nu e rău să termini ce au început alții, dar e bine să rămâi modest și să te împăunezi mai puțin!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.