Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, declarații VIOLENTE, după decizia lui Florin Cîțu: 'E o bătaie de joc la adresa tuturor românilor'

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială. Klaus Iohannis a luat act de decizie.

Călin Popescu Tăriceanu a fost șocat de decizia lui Cîțu și a PNL și a lansat o serie de atacuri la adresa liberalilor și a președintelui României.

Citește și: Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

”Este cea mai neverosimilă situaţie cu care mă întâlnesc de 30 de ani. Este literalmente o desconsiderare a instituţiei Parlamentului, o bătaie de joc la adresa Parlamentului (...) şi la adresa tuturor românilor. Asistăm la o mascaradă fără de sfârşit. Premierul desemnat a făcut un fel de simulare de consultări. Miniştri au venit în Parlament, comisiile s-au reunit, au fost audiaţi miniştrii. În momentul în care trebuia să vină la votul de învestire, dă bir cu fugiţii. Este un comportament iresponsabil, un fel de golănie, similar cu jocul alba-neagra pe care îl vedem practicat prin anumite locuri. Nu există aşa ceva cred în întreaga lume. E o ruşine pentru PNL, e o ruşine pentru Iohannis că face astfel de desemnări în bătaie de joc, cu iresponsabilitate mai ales în această perioadă de criză. Le cer să se trezească. Nu suntem bătaia de joc a lor şi nu se poate o ţară întreagă să fie ţinută la cheremul unor iresponsabili. Preşedintele acţionează iresponsabil, Orban la fel. E momentul să vină cu picioarele pe pământ, mai ales că suntem confruntaţi cu această criză uriaşă, care vedeţi cât de repede se extinde, vedeţi ce măsuri excepţionale se iau în întreaga lume, care merg până la închiderea graniţelor şi noi ne jucăm de-a desemnarea prim-ministrului, care dă bir cu fugiţii în ultima clipă. Președintele acționează iresponsabil, Orban la fel. Probabil trebuie să fie iar consultări, o să ne ducem iar degeaba, ca să vină cu o propunere în batjocură. Eu sunt atât de indignat, nu mi-am imaginat vreodată că ajungem să ne comportăm aşa. Nici în republicele bananiere nu se întâmplă astfel de lucruri.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.