Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, despre demiterea miniștrilor: 'Nu știu nimic. I-am transmis colegului Dragnea că nu schimb niciun ministru ALDE'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragnea Tariceanu Dragnea

ALDE rămâne ferm și nu schimbă niciun ministru de-al său din echipa premierului Viorica Dăncilă! A spus-o, marți seara, la Digi 24, Călin Popescu Tăriceanu. E a anunțat că a discutat, în trecut, cu Liviu Dragnea, despre remanieri și i-a transmis că titularii portofoliilor pe care îi are Alianța nu se schimbă.

”Nu știu nimic, nu am discutat nimic despre remaniere în cadrul coaliției. Am abordat cu două, trei săptămâni în urmă de principiu această problemă. I-am transmis colegului, Liviu Dragnea, că nu am în intenție de a face o remaniere a miniștrilor ALDE. Cred că multe dintre numele vehiculate și cei care ar urma să intre probabil că nu au o bază, vorbim numai de speculațiiAm vorbit aseară cu domnul Dragnea. Mi-a spus că luni urmează să aibă o ședință în care vor discuta aceste chestiuni. Nu sunt de resortul nostru. Sunt chestiuni care nu ne aparțin.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Lovitură pregătită de Pro TV pentru Antena 1-Ce show va lansa și ce cuplu neașteptat de prezentatori au ales .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.