Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu e făcut 'PRAF' de un analist politic: 'Îl slujește cu fidelitate pe Dragnea'

Evz
Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a fost aspru criticat pentru declarațiile sale. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că acțiunea DNA prin care solicită începerea urmăririi penale pentru Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, este o încercare de lovitură de stat pentru că procurorii încearcă să dea jos Guvernul și să destructureze PSD. "A vrut de fapt să îi dea o mînă de ajutor lui Dragnea. Sa arate că il slujeste cu fidelitate. De ce? Ca să fie tolerat în continuare ca președinte al Senatului.", a scris Stelian Tănase pe blog-ul său.

"M-am trezit si m-am repezit la geam sa văd ce este afara. Am rasuflat usurat. Nu sunt tancuri pe străzi, nici baricade la intersectii. Nici gări si aeroporturi pline de soldati, nici nu s-a instituit cenzura. Nu avem nici o juntă care să conducă țara pină la noi ordine !!! Ma speriasem intrucit Călin Popescu Tariceanu a declarat ca in Romania se petrece o lovitura de stat. Un puci, pe scurt. E al doilea om in stat și te aștepți că stie ce spune și că are proprietatea termenilor. Te aștepți să nu arunce cu vorbe, că nu sperie lumea degeaba, că nu induce în eroare.

Citește și: Anunț de ultimă oră al ministrului Justiției: 'Legalitatea unei Hotărâri de Guvern nu o verifică procurorul, ci judecătorul'

Ei aș! Avem aici un exemplu de cacealma, dacă nu cumva e ceva mai grav si omul a dat în fandacsie – de la Conu Leonida citire. Conu Leonida se speria de revoluție după ce o propovăduia. Parcă il văd in cămașă de noapte, cu scufița pe cap și lumînarea în mînă pe întuneric cu Efimița alături. CPT ar fi perfect în rol azi. Altef nu ar fi lansat bancul sinistru cu puciul. De ce? Pentru a face impresie la galerie? Ca să livreze titluri pe pagina intii a gazetelor? Unde a văzut el o lovitura de stat? mă întreb. Nicăieri! Atunci ce vrea să ne transmită? Oricum, altceva decit invrăjbire și panică nu a produs. Normal era să facă un apel la calm.

A vrut de fapt să îi dea o mînă de ajutor lui Dragnea. Sa arate că il slujeste cu fidelitate. De ce? Ca să fie tolerat în continuare ca președinte al Senatului. Nu contează că s-a făcut de rîs. Și-a pus in balanță greutate cuvintului lui de inalt demnitar. Nu știe poate că și-a pierdut credibilitatea de ceva timp. Nu a aflat că nu mai e premier la palatul Victorie și nici liderul unui mare partid. Vorba cuiva – Vorbește gura fără el!", a scris Stelian Tănase pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.