Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu îl atacă pe Klaus Iohannis: Nu are calificarea necesară

klaus Iohannis

Candidatul independent la Preşedinţie, susţinut de PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat miercuri la Slobozia, că prezidenţiabilul Klaus Iohannis (ACL) nu are calificarea necesară pentru ocuparea funcţiei supreme în stat.

'Ca să ajungi preşedintele României nu te duci la Cotroceni, nu te califici la locul de muncă. De la Primăria Sibiului până la Preşedinţia României e un pas enorm, enorm, enorm, iar domnul Iohannis nu are calificarea necesară orice s-ar spune, chiar dacă dânsul vrea să prezinte Sibiul ca un model. Ar trebui să aibă decenţa să spună câte fonduri guvernamentale s-au alocat', a afirmat Tăriceanu.

Referitor la contracandidatul Victor Ponta, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că acesta este cu mult mai calificat decât Klaus Iohannis.

'Victor Ponta este mai calificat în orice caz cu mult mai mult decât domnul Iohannis. Domnul Ponta are şi el o experienţă politică deja la un nivel înalt, a fost premier până la alegerile din 2012, a fost reales prim-ministru. Sigur nu are poate experienţa politică pe care o am eu dar totuşi nu pleacă de la nivelul de primar de municipiu', a susţinut Tăriceanu, citat de agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.