Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu îl bagă în ședință pe ministrul Transporturilor: ziua scadenței în coaliție

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marți, la Parlament, că a stabilit cu ministrul Transporturilor, Lucian Șova, să poarte săptămâna viitoare o discuție legată de stadiul principalelor proiecte în domeniu.

Citește și: Situație INCREDIBILĂ în care a ajuns Elena Udrea: prima decizie luată după arestare/DOCUMENT

„Ieri după-amiază am vorbit cu ministrul Transporturilor și am stabilit, de principiu, că săptămâna viitoare vom face o discuție despre proiectele principale care țin de infrastructura de transport rutieră, aeriană, navală și așa mai departe. Sunt interesat, nu atât în calitate de președinte al Senatului, cât de lider al ALDE și de partener de coaliție, pentru că avem un program politic pe care ne dorim să îl ducem la bun sfârșit”, a declarat, marți, la Parlament, președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul liberal-democrat a precizat că vrea să-i dea lui Șova posibilitatea să „pună la curent” ALDE cu stadiul marilor proiecte de infrastructură.

„Din discuția pe care am avut-o cu dl ministru Șova înțeleg că sunt foarte multe proiecte care au avansat, nu întotdeauna în spațiul public apar cele mai relevante informații și vreau să îi dau posibilitatea să ne pună la curent cu stadiul acestor proiecte, cu proiectele la care ne-am angajat, cu proiectele la care pot să survină și pe parcurs. Colegul meu Varujan Vosganian pledează cu fervoare pentru realizării autostrăzii Iași - Târgu Mureș și cu legătura către Moldova, pe bună dreptate, deci avem multe proiecte care sunt de interes public, nu personal”, a menționat Tăriceanu.

Liderul deputaților ALDE, Varujan Vosganian, i-a transmis pe 3 octombrie, ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, în plenul Camerei Deputaților, să ia „foarte, foarte în serios” solicitarea pe care i-a adresat-o premierului Viorica Dăncilă privind autostrada Ungheni - Târgu Mureș.

„D-le Teodorovici, am făcut o interpelare către dna Dăncilă. Vă rog foarte mult să o luați în serios. Noi nu putem avea o atitudine de sprijin necondiționat la legea bugetului. Am vorbit acolo despre autostrada de la Ungheni la Târgu Mureș, am vorbit de solicitarea ca dna Dăncilă să vină într-unul din orașele Moldovei să prezinte investițiile pentru Moldova în anul viitor”, a declarat, miercuri, Varujan Vosganian, la dezbaterile pe moțiunea simplă intitulată „Tripleta Dăncilă-Vâlcov-Teodorovici sugrumă administrația publică locală din România”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.