Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu IRONIZEAZĂ Departamentul de Stat al SUA și vorbește despre FAKE NEWS: 'Suntem într-o situaţie deplorabilă'

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu crede că Departamentul de Stat american a tratat cu superficialitate informațiile apărute ăn presă privind modificările Legile Justiției.

"Este Departamentul de Stat o victimă a fake news-urilor?

CPT: Constat cu regret că există o informare extrem, şi subliniez extrem, de superficială a celor care au luat poziţie din străinătate, bazându-se probabil pe ceea ce au citit pe Facebook. Dacă Facebook-ul este sursa informaţiilor lor, suntem într-o situaţie, aş spune, deplorabilă din punctul meu de vedere.

Citește și: Liviu Dragnea stabilește ORDINELE pentru Guvern: 'E o prioritate majoră' / VIDEO

R: Vorbim despre Departamentul de Stat, despre...

CPT: De toţi cei din străinătate

R: De GRECO, de cei şapte ambasadori...

CPT: Da, de toţi cei din străinătate. Stau şi mă întreb care este sursa informaţiilor. Vă întreb şi îi întreb pe toţi care ne vor urmări, din moment ce aceste legi nici măcar nu au fost traduse, pentru că ultima lege a fost adoptată ieri, ele nu au fost traduse încă într-o limbă de circulaţie internaţională, cum puteau să analizeze corect, onest, conţinutul lor? Păi atunci răspunsul nu poate fi decât unul: din sursele publice, din ceea ce circulă în spaţiul public şi informal. Şi dacă aceasta este sursa de informare ...

Citește și: Mesaj DISPERAT al lui Tudor Chirilă pentru Klaus Iohannis: 'Are obligaţia să explice'

"Trăim o epocă ce poate să fie etichetată simplu de tot: perioada sau epoca fake news, a ştirilor false. Aceste informaţii, cu ajutorul reţelelor de socializare, capătă o viteză de difuzare extraordinară care nu exista în trecut.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu referitor la reacţiile externe privind modificările din justiţie.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu pentru Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.