Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj de FORȚĂ înaintea mitingului PSD. Câţi protestatari aduce ALDE la Bucureşti

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu parlament

Mesaj de forţă transmis de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu privire la mitingul PSD de sâmbătă seara.

Citeşte şi: Mister total în jurul Ambasadei SUA: Pe ce s-a bazat ALERTA cu privire la mitingul PSD

"Colegii noştri din organizaţii ne-au transmis că doresc să participe la mitingul din capitală în ciuda dificultăţilor logistice. Nici eu, nici colegii mei nu ne-am imaginat că la 20 de ani după Revoluţie, România nu este o ţară liberă, ci condusă de ceea ce se numeşte statul paralel. Eu şi colegii mei suntem decişi să ducem lupta până la capăt, până când România va deveni o ţară în care votul cetăţenilor este respectat, în care toţi suntem egali şi ne supunem în faţa legii. O ţară care să ne dea speranţa ca în viitor copiilor noştri nu le va fi frică să vorbească liberi", a declarat Călin Popescu Tăriceanu pentru România Tv.

Conform lui Tăriceanu, nu mai puţin de 22.000 de membri ALDE vor ieşi în această seară în stradă.

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, la România TV, că o manifestație precum cea organizată în București în această seară nu poate să rămână fără ecouri, atât în România, cât și în toată lumea.

„Cred că sute de mii de oameni a căror voce se va face auzită în această seară în București nu va fi în zadar. Vocea lor va fi bine auzită și cred că toți cei care azi au o responsabilitate în România vor trebui să țină cont că ei reprezintă milioane și, probabil, alte milioane de oameni care sunt, în egală măsură, îngrijorați, temători, cu privire la ziua de mâine și care vor o Românie mai bună și mai liberă pentru generațiile care urmează.

O astfel de manifestație nu poate să rămână fără ecouri, nu vorbesc de România, ci în toată lumea. În pofida încercărilor disidente de a deturna sensul acestei manifestații și de a o descrie în alte culori decât e realitatea, lucrurile adevărate tot ies la suprafață. Adevărul, întotdeauna, e mai puternic”, a spus președintele ALDE.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.