Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu nu-l iartă pe Klaus Iohannis: 'Nu mai e președintele României, e liderul unei părți a Opoziției'

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, joi, că a fost surprins de atacul lansat de președintele Klaus Iohannis la ședința solemnă de marți a Parlamentului, precizând că șeful statului poate folosi tribuna Cotroceniului pentru astfel de discursuri politice controversate, potrivit mediafax.

Citește și: Oreste îl spulberă pe Cozmin Gușă! De ce nu-l susține nimeni acum, când Realitatea a dat faliment

„Președintele nu mai e președintele României e liderul unei părți a Opoziției. Atacurile acestea se înscriu în această linie. Eu am fost foarte surprins pe 2 aprilie, unde în loc ca această alocuțiune să se refere la NATO, ce contribuție avem noi la NATO, viitorul acestei structuri, președintele a ales să facă un discurs politic foarte controversat, au fost vociferări. Nu era locul la o ședință solemnă. Dacă vrea să lanseze atacuri, președintele are tribuna de la Cotroceni unde să o facă. Nu era cazul acolo”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, joi seară, la Antena 3.

Citește și: Lovitură de grație pentru Guvern! Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră

Reacția președintelui Senatului vine după ce marți Klaus Iohannis a afirmat, în ședința solemnă a Parlamentului cu ocazia aniversării a 15 ani de la aderarea la NATO, că guvernarea PSD nu se ridică la nivelul momentului și fragilizează statul de drept prin măsurile luate.

Citește și: Avertisment serios al lui Rareș Bogdan, după OUG-ul anunțat de Guvern: ‘Stați să vedeți ce începe’

În replică, liderul PSD Liviu Dragnea a spus că există teme care ar trebui să reprezinte obiective comune ale politicenilor, indiferent de partid și că a vrut să îi propună un pact lui Klaus Iohannis, dar după discursul acestuia îi este clar că este inutil. La rândul ei, Viorica Dăncilă a afirmat, în plenul reunit, că regretă faptul că momentul a fost transformat într-unul de campanie de către Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.