Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu o atacă frontal pe Viorica Dăncilă: Patronează o incompetență masivă care o include și pe domnia sa si pe membri guvernului

digitalag.ro
dancila tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Viorica Dăncilă, alături de „cozile de topor” din ALDE vrea destructurarea partidului, însă nu va reuși, adăugând că premierul nu ar trebuie să creadă că cedează la șantaj.

„Sunt trei organizații care văd că sunt rebele și nu vor să recunoască decizia forului statutar. E organizația de la Prahova, condusă de doamna Gavrilescu, de la Dolj, unde a fost colegul nostru Cupă, care nu cred că a vorbit vreodată în Parlament. Acum face postări pe Facebook, e foarte activ. Andrușcă, îl știți pe Andrușcă de la PSD? Era parfum de flori ăla. Mai este organizația de Timiș, care am văzut că ne-a făcut o adresă, care practic contestă deciziile Delegației Permanente. Dar într-un partid există democrație. În orice partid, un partid funcționează după reguli și regulilele democrației spun următorul lucru – orice subiect face obiectul dezbaterii, apoi se supune la vot și minoritatea se supune deciziei majorității”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Realitatea Tv, întrebat câte organizații ALDE îl mai susțin.

Liderul ALDE a adăugat că Viorica Dăncilă alături de aceste „cozi de topor din ALDE” și-a propus destructurarea partidului însă nu va reuși să își atingă obiectivul.

„Destructurarea partidului este obiectivul domanei Dăncilă și a cozilor de topor din ALDE. Meleșcanu, Gavrilescu, Cupă și Băișanu. Nu o să îi reușească. Nu îmi face plăcere că avem o pierdere, o hemoragie, dar asta este. După cum vedeți nu mi-e teamă. Să nu creadă că cedez la șantaj. Dacă o să aibă șantaj la mine o să vedeți exact poziția contrară”,a mai declarat Tăriceanu

„Doamna Dăncilă patroneaza o incompetență masivă care o include șii pe domnia sa si pe membrii guvernului” a cuzat Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că din totalul de 47 de organizații ale ALDE doar opt au transmis că există o colaborare bună cu PSD. Liderul ALDE a precizat că probemele în coaliție, PSD încercând să înlăture oamenii partidului din administrație pentru a pune social-democrați în loc.

„Nu, problemele sunt de multă vreme sau au existat de multă vreme și trebuie să vă spun că în prima parte a acestui an pentru că aveam foarte multe plângeri de la organizațiile noastre locale sau de la chiar cei care erau în Guvern și în administrația centrală am făcut un lucru care ne-a dat posibilitatea să evaluăm această relație din punct de vedere politic. În plan local, opt organizații ne-au spus că funcționează coaliția politică între PSD și ALDE, opt organizații din 47, restul s-au plâns în fel și chip”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Realitatea Tv.

Președintele ALDE a adăugat că PSD a dovedit din nou că nu știe să guverneze decât singur.

„Ce ziceau (membri ai ALDE - n.r.), că nu se reunesc, că nu țin cont, nu se iau decizii în comun, că nu sunt consultați colegii noștri și așa mai departe, că sunt dați afară oameni din administrație care sunt membri ALDE pentru că vor să pună pe unii de la PSD. Deci nu e problema numai de când e Dăncilă prim-ministru ci și înainte. Aceste lucruri sigur nu am avut nici eu nici colegii mei interesul să le expandăm în spațiul public pentru că nu ne-ar fi făcut bine, nu ar fi făcut bine în primul rând coaliției. PSD a dovedit încă o dată, din păcate, că ei nu știu să guverneze decât ei singuri, și nu vor să țină cont de ceilalți. Nu vă interesează să ne tratați ca niște parteneri, nicio problemă”, a conchis Tăriceanu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.