Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, reacție de ULTIMĂ ORĂ la decizia ANAF de taxare a mirilor: Sistemul acesta de delațiune nu îmi place

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragnea Tariceanu Dragnea

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, referitor la impozitarea nunților, că nu îi place ”sistemul acesta de delațiune”. Obligația declarării veniturilor aparține prestatorului de serviciu, a afirmat Tăriceanu, conform Mediafax.

“Eu am toată simpatia pentru toată lumea și pentru tinerii căsătoriți. Sistemul acesta de delațiune, ca să îi spun așa, nu îmi place. Obligația de fapt revine prestatorului de serviciu să își declare veniturile și să își plătească impozitele, ca să fim foarte clari”, a declarat președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, întrebat fiind dacă, în opinia sa, acțiunea ANAF cu formularele trimise tinerilor căsătoriți respectă libertățile și independența.

Declarațiile președintelui ALDE vin în contextul în care în spațiul public au apărut informații potrivit cărora ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriţi solicitări ca aceştia să declare ce relaţii economice au avut, în contextul căsătoriei civile şi religioase, cu persoanele fizice sau firmele care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere şi spaţiul.

Contactați de MEDIAFAX, nici reprezentanții Ministerului Finanțelor și nici cei ai ANAF nu au oferit un punct de vedere pe acest subiect, până la ora transmiterii știrii.

Citește și: Lovitură DEVASTATOARE - Sorin Blejnar, condamnat la șase ani de închisoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.