Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu recunoaște ÎNFRÂNGEREA de la Bruxelles: Nici măcar colegii din ALDE european nu-l cred

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, după întâlnirea de marți cu liderii grupului ALDE european de la Bruxelles, că aceștia sunt superficial informați când vine vorba de România, că citesc "știrile pe un telefon" și nu cunosc în amănunțime situația din țara noastră.

"Tocmai am venit de la Bruxelles, unde am avut o întâlnire cu colegi, prieteni aș spune din cadrul grupului ALDE din Parlamentul European. (...) Am avut o serie de întrebări și răspunsuri, cum este și normal la o astfel de dezbatere, prilej cu care am putut să îmi dau seama care sunt percepțiile și preocupările parlamentarilor europeni în legătură cu România", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferință de presă susținută miercuri la Parlament, scrie mediafax.ro.

Citește și: Atenție! Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță după 8 luni

Acesta a adăugat că nu dorește să jignească pe nimeni, însă colegii din grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor europeni percepția lor despre România are la bază o informare superficială.

"Din păcate, informațiile sunt puține și cred că ceea ce constituție percepția multora din ei este bazată pe lucruri mai degrabă de suprafață. Nu vreau să folosesc cuvinte care să jignească pe cineva, dar cred că este o informare superficială. În afară de ceea ce citesc, știrile pe un telefon, nu au posibilitatea să cunoască în amănunțime situația din România".

Citește și: Sumă colosală! Cât valorează un bun care a aparținut celebrei Marilyn Monroe

Liderul ALDE și președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, a avut, marți, în întrevedere cu liderii grupului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor europeni în Parlamentul European din Bruxelles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.