Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu s-a ENERVAT după ce Marius Oprea a fost dat AFARĂ de la IICMER: El este alungat din propria-i casa de niste impostori

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE a izbucnit după ce a aflat că istoricul Marius Oprea a fost dat afară de la Institutul de Cercetare a Crimelor Comunismului. Tăriceanu spune că Oprea este un cercetător  onest și că a fost dat afară pentru a se face loc unei pile a unui consilier prezidențial.

"Ne plangem cu totii ca domnii Iohannis si Orban nu fac nimic, ca stau mai mult pe la televizor intr-o mare actiune de manipulare si propaganda. M-am inselat. Am aflat astazi ca cei doi au realizari majore: au reusit sa dea afara din Institutul de Cercetare a Crimelor Comunismului (astazi IICMER) pe cel ce reprezinta port drapelul acestui institut si al acestei idei.

Citește și: Scene BARBARE într-o comunitate de romi: un luptător SAS a fost ATACAT cu un topor de un bărbat

Marius Oprea nu este doar un „vanator” de securisti, Marius Oprea este un cercetator onest care vrea sa redea istoria adevarata poporului roman. Marius Oprea este cel caruia sute de romani ii multumesc pentru ca a gasit osemintele strabunilor lor, ucisi de securisti si aruncati in gropi comune, fara cruce si fara slujba. Marius Oprea este cel care a redat istoriei numele acestor eroi si sansa familiilor lor de a-i ingropa crestineste.

Marius Oprea a fost dat afara ca sa se faca loc unei pile a unui consilier prezidential. Iar dl Orban nu a cracnit. Sau poate a fost chiar usurat, dorind sa se puna bine cu dl Iohannis.

Atunci cand eram Prim-ministru si am infiintat Institutul, am facut-o ca urmare a apelului lui Marius si l-am facut dupa chipul si asemanarea lui. Astazi el este alungat din propria-i casa de niste impostori care au vrut sa gaseasca loc caldut pentru o pupila a unui tutar de la Cotroceni!

Draga Marius, acesti netrebnici nu vor sta pentru totdeauna in scaunele lor si, in prima zi cand ei nu vor mai fi, te vei intoarce cu capul sus la Institut. Asa cum ieri ai plecat!", scrie Tăriceanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.