Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu se declară pregătit pentru o moțiune de cenzură

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că a discutat, marți, cu colegii din ALDE despre moțiunea de cenzură pe care PNL a anunțat că o va depune până la finalul sesiunii parlamentare, precizând că ALDE este pregătit pentru demersul liberalilor potrivit mediafax.

„S-a discutat și anunțata moțiune de cenzură a PNL. Suntem pregătiți pentru această moțiune de cenzură. E un drept democratic pe care dacă opoziția dorește poate să și-l exercite”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, marți, la Parlament.

Încă de la începutul lunii aprilie, preşedintele PNL Ludovic Orban anunțat că după alegerile europarlamentare şi referendumul pe justiţie, liberalii vor depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă.

Până în prezent Opoziția a depus două moțiuni de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă, una în iunie 2018 și alta spre finalul anului trecut. Ambele demersuri au fost respinse de Parlament. Singura moțiune de cenzură din această legislatură care a fost adoptată de Parlament a fost cea depusă PSD pentru demiterea Cabinetului Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.