Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu surprinde cu un mesaj în limba engleză: Două solicitări importante pentru viitoarea conducere a UE (VIDEO)

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu transmite un mesaj surprinzător de campanie, în limba engleză. Liderul ALDE se adresează viitorilor conducători ai Uniunii Europene şi face apel la găsirea unei soluţii pentru rămânea Marii Britanii în UE. Tăriceanu solicită şi renunţarea la planurile unei Europe cu două viteze.

"În câteva zile, cetățenii britanici își vor alege reprezentanții în Parlamentul European. În contextul Brexitului, acest vot este mai important decât a fost vreodată până acum. Ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană este un semnal negativ în privința actualei stări a Uniunii. Liderii europeni nu au reușit să prevină ieșirea britanicilor din Uniune. Încă nu este prea târziu să vorbim despre alte opțiuni care vor permite Marii Britanii să rămână în Uniunea Europeană. Viitoarea conducere a Uniunii trebuie să respecte toate statele membre și să înceteze planul Europei cu două viteze. Uniunea Europeană este un instrument puternic, dar nu trebuie să fie abuzat și nici nu trebuie să abuzeze suveranitatea și drepturile membrilor săi", afirmă Tăriceanu.

Video AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.