Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camelia Bogdan vrea să plece definitiv din țară

camelia bogdan

Judecătorul Camelia Bogdan vrea să plece din România, potrivit Grupului de Investigații Politice. GIP anunță că judecătorul exclus de două ori din magistratură și-a lichidat conturile din România și speră să obțină un post în cadrul Fondului Monetar Internațional.

„Aflată de mai mulți ani în Statele Unite, unde e susținută financiar de mai mulți sponsori, între care și omul de afaceri Nicolae Rațiu, Camelia Bogdan și-a lichidat în 2020 conturile pe care le avea în România. Potrivit propriilor declarații, Bogdan încearcă în prezent să se angajeze în Statele Unite, pe un post de consilier general adjunct (bine plătit, de altfel), în cadrul Departamentului Juridic al FMI”, arată GIP pe Facebook.

Camelia Bogdan a deschis în justiție, în România și la CEDO, numeroase acțiuni, contestând inclusiv sancțiunile primite din partea CSM.

„După respingerea de către CEDO a acțiunii prin care Camelia Bogdan a contestat prima sancțiune disciplinară, cea primită în 2017 pentru că s-a aflat în incompatibilitate când a judecat dosarul ICA, judecătoarea suspendată pare să fi înțeles că nu mai are cum să scape de excluderea din magistratură. De altfel, ea însăși blochează, de mai mulți ani, procesul în care a contestat la Înalta Curte cea de a doua decizie de excludere luată de CSM împotriva sa în 2018”, mai spune GIP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.