Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camelia Voiculescu, la sediul ÎCCJ / UPDATE

inquamphotos.com / Octav Ganea
camelia voiculescu sorin alexandrescu

UPDATE: Termenul de judecată a fost amânat.

*

Camelia Voiculescu, fiica mogulului Dan Voiculescu,  și Sorin Alexandrescu s-au prezentat, vineri dimineață, la sediul ÎCCJ unde are loc un nou termen în dosarul de șantaj, transmite Digi24.

În data de 12 mai, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis condamnarea lui Dan Voiculescu la doi ani de închisoare cu executare pentru complicitate la şantaj, hotărârea nefiind definitivă. În aceeaşi cauză, au fost condamnaţi Sorin Alexandrescu, director general al Antena Group la data faptelor, la trei ani şi şase luni de închisoare pentru şantaj şi Şerban Pop, fost şef al ANAF, la doi ani de detenţie pentru pentru digulvare de informaţii nedestinate publicităţii, ambele pedepse fiind cu executare.

Război TOTAL între DNA și SRI: Care este noua miză

Prima instanţă a decis şi condamnarea Cameliei Voiculescu, fiica fondatorului trustului Intact, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la şantaj în timp ce Antena Group a primit o amendă penală de 350.000 de lei.

George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL la data faptelor, a fost achitat pentru complicitate la şantaj. Tot achitare s-a dispus şi în cazul peroanelor juridice Antena 3 si Intact Publishing.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 16 aprilie - 21 mai 2013, în calitate de director general al SC Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu a exercitat, în mod repetat şi gradual, acte de constrângere asupra administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, ameninţându-l cu darea în vileag a unor presupuse fapte de corupţie, astfel încât să îl determine să urmeze conduita impusă de el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.