Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera de Comerţ Română din Singapore (RoCham) are un nou vicepreşedinte

camera de comert si industrie

Noul vicepreşedinte al Camerei de Comerţ Română din Singapore (RoCham) este Radu Magdin, potrivit unui comunicat al RoCham, remis marţi AGERPRES.

"În calitate de consultant global, cu o vastă experienţă în afaceri internaţionale şi business development, Radu Magdin aduce o expertiză solidă şi valoroasă echipei de conducere. În urma Adunării Generale Anuale care a avut loc la începutul lunii mai, RoCham şi-a ales atât preşedintele, cât şi vicepreşedintele, în deplină conformitate cu procedurile şi legile din Singapore", se arată în comunicat.

Astfel, printre principalele domenii de interes ale RoCham se numără agricultura şi tehnologia, cu un accent deosebit pe proiectele de investiţii AgriTech. Pe măsură ce România şi comunitatea sa de afaceri se internaţionalizează, aceste sectoare deţin un potenţial tot mai semnificativ de creştere şi colaborare între România i Singapore

"Sunt onorat să îndeplinesc funcţia de vicepreşedinte al Camerei de Comerţ Române din Singapore. Aştept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu membrii, partenerii şi părţile interesate, atât pentru a consolida legăturile dintre România şi Singapore, cât şi pentru a duce mai departe toate acele iniţiative care promovează cu adevărat prosperitatea reciprocă şi dezvoltarea durabilă. Singapore, adesea considerat o poartă de acces către ASEAN şi Asia, joacă un rol crucial în facilitarea comerţului şi a investiţiilor în regiune. Pe zi ce trece, asistăm la dinamica economiei globale, cifrele arătând fără îndoială că ASEAN devine un centru proeminent de creştere, urmând să devină a patra cea mai mare economie a lumii până în 2030", susţine Radu Magdin.

Potrivit sursei citate, numirea lui Radu Magdin în funcţia de vicepreşedinte vine într-un moment crucial pentru România, care îşi extinde prezenţa la nivel global şi încearcă să îşi consolideze relaţiile bilaterale cu parteneri cheie precum Singapore.

Totodată, această numire subliniază angajamentul RoCham de a promova cooperarea economică şi oportunităţile de investiţii între cele două state.

"Sunt bucuros să îi urez bun venit în echipa noastră lui Radu Magdin, în calitate de nou vicepreşedinte. Cu expertiza şi dedicarea sa, sunt convins că RoCham va continua să prospere. Relaţia bilaterală dintre România şi Singapore este de o importanţă deosebită, iar echipa noastră îşi asumă angajamentul de a promova colaborarea şi prosperitatea reciprocă", a declarat Sam Ong, preşedintele RoCham.

Conform sursei citate, Camera de Comerţ Română din Singapore rămâne fermă în misiunea sa de a facilita comerţul, investiţiile şi colaborarea dintre România şi Singapore.

"Odată cu alăturarea lui Radu Magdin conducerii, RoCham este bine poziţionată pentru a-şi îndeplini mai departe obiectivele şi a contribui la succesul relaţiilor bilaterale dintre cele două state. Conform regulilor din Singapore, Preşedintele de Camera de comerţ este cetăţean singaporez.", se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.