Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera de Comerţ şi Industrie a Bulgariei prezintă premii anuale acordate ataşaţilor comerciali bulgari

coe.int
bulgaria

Oficiul pentru Comerţ şi Afaceri Economice (TEAO) din România al Ministerului Economiei şi Industriei din Bulgaria a câştigat Marele Premiu al Camerei de Comerţ şi Industrie a Bulgariei (BCCI).

Premiul doi a revenit Oficiului din Austria, iar premiul al treilea Oficiului din Polonia. BCCI a acordat premii de încurajare Oficiilor din Turcia, Serbia şi Belgia.

Ceremonia anuală de decernare a premiilor pentru consilierii economici detaşaţi pe termen lung a avut loc la BCCI în prezenţa ministrului Economiei şi Industriei, Nikola Stoyanov, potrivit Agerpres.ro.

Marţi, la Palatul Naţional al Culturii din Sofia, a avut loc întâlnirea anuală a ataşaţilor comerciali din Bulgaria cu conducerea Ministerului Economiei. La întâlnire au participat şi reprezentanţi ai altor ministere, organizaţii patronale, sindicate şi Asociaţia Naţională a Municipiilor din Bulgaria (NAMB).

La întâlnire, preşedintele BCCI, Tsvetan Simeonov, a confirmat că instituţia lucrează foarte bine cu colegii săi din oficii. Sondajul anual efectuat în rândul companiilor membre a arătat că evaluarea activităţilor acestora este foarte bună - 92% dintre companiile respondente apelează la serviciile BCCI pentru asistenţă în găsirea de parteneri de afaceri, 67% pentru obţinerea de informaţii economice despre ţară, 42% pentru organizarea unei vizite a unei delegaţii bulgare şi 33% pentru asistenţă în participarea la un târg sau o expoziţie.

Simeonov a subliniat că este extrem de important să fie ocupate cu promptitudine posturile vacante din oficii cu persoane potrivite. În unele ţări cu care contactele sunt deosebit de importante pentru Bulgaria ar trebui deschise noi oficii sau adăugaţi experţi, a spus el, dând ca exemple Canada, ţări din America Latină, Africa şi unele ţări din Asia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.