Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor a dezbătut moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Dezvoltării. Votul va avea loc săptămâna viitoare

Inquam Photos / Octav Ganea
ion stefan

Camera Deputaţilor a dezbătut, marţi, moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Dezvoltării Ion Ştefan, iar votul asupra acesteia va avea loc săptămâna viitoare. Anunţul a fost făcut de către vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache care a spus că într-o şedinţă a Biroului permanent va fi stabilită ziua următorului plen în care va fi votată moţiunea simplă.

„Am finalizat dezbaterile. Votul la moţiunea simplă va avea loc săptămâna viitoare, într-o şedinţă pe care o vom stabili în Biroul permanent. Acestea fiind spuse declar şedinţa închisă”, a declarat Florin Iordache, care prezida şedinţa Camerei Deputaţilor, la finalul plenului de marţi, potrivit news.ro.

Citește și: SONDAJ CURS - Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta .

Ministrul Ion Ştefan nu a mai dorit să ia cuvântul pentru a da replică parlamentarilor care au vorbit în cadrul dezbaterilor.

La începutul şedinţei, Ion Ştefan a afirmat că, de când a preluat Ministerul Dezvoltării social-democraţii sunt „scoşi din minţi” că nu mai pot fura. El a adăugat că, de când este la conducerea instituţiei s-a asigurat ca investiţiile de modernizare a României să fie realizate corect, inclusiv în perioada stării de urgenţă.

În replică, deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu i-a transmis lui Ion Ştefan, la dezbaterile din plenul de marţi al Camerei Deputaţilor, că i s-ar potrivi şi porecla „ministru închipuit”, pe lângă cea de „Grindă”, deoarece este o doar o întruchipare a poveştii „Hainele cele noi ale împăratului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.