Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor cumpără sistem audio-video pentru sala de plen

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputatilor

Şeful Direcţiei Tehnice de la Camera Deputaţilor, Alexandru Tănase, a declarat luni că sistemul audio-video ce urmează să fie achiziţionat pentru sala de plen va costa aproximativ 1,9 milioane de lei şi trebuie montat până cel târziu pe 15 septembrie. "Din şapte camere montate iniţial, în 2005, în sala de plen, mai funcţionează trei în momentul de faţă, restul echipamentelor care servesc la mixare şi comutare sunt de mult ieşite din fabricaţie şi avem probleme cu piesele de schimb. Toate cele 512 locuri pe care în momentul de faţă le avem în sala de plen trebuie să fie afişate pe acest ecran în funcţie de cine ia cuvântul, iar acum nu este posibil acest lucru. Noi putem să ne desfăşurăm activitatea datorită faptului că în sala de plen cuvântul se ia de la pupitrul orator sau de la preşedinte. În momentul în care vom reuşi montarea celor nouă camere noi în sala de plen, plus o cameră într-o regie pentru afişarea unui limbaj mimico-gestual, vom putea să transmitem imaginile către toate agenţiile de presă, pe televiziunea cu circuit închis", a afirmat Tănase.

El a adăugat că acest echipament va fi instalat în vederea reuniunii AP NATO din această toamnă. "Costurile estimate pentru acest echipament sunt de 1.900.000 de lei, este o licitaţie în curs, publicată pe SEAP, iar aceste camere trebuie instalate cel târziu până la data de 15 septembrie", a menţionat Tănase.

Camera Deputaţilor a publicat un anunţ pe e-licitaţie.ro potrivit căruia doreşte să achiziţioneze un sistem audio-video pentru sala de plen prin licitaţie publică, anunţă Agerpres. Valoarea estimată a proiectului, fără TVA, este de 1.890.756 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.