Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor: Liberalii au depus moţiune simplă împotriva ministrului Dănuţ Andruşcă

adevarul.ro
danut andrusca

Grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor a depus miercuri o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă. 

"Vă anunţ, în numele PNL, că depunem astăzi moţiunea simplă 'Dănuţ Andruşcă sau cum să destabilizezi deliberat economia României. Incompetenţa falimentează România'. Moţiunea e îndreptată împotriva ministrului Andruşcă, o găluşcă prea mică pentru o economie atât de mare. Moţiunea este îndreptată împotriva unui ministru care s-a remarcat în spaţiul public doar prin gafe, bâlbe şi prin nişte lucruri care au făcut deliciul inclusiv al dvs, al colegilor de partid. Moţiunea simplă îndreptată împotriva domnului ministru vine pe fondul unor indicatori macroeconomici la nivelul lunii august, care arată dezastrul din economie şi faptul că nu reuşim să avem o economie care duduie, probabil nu vă va ajuta nici pe dvs să mai discutaţi de acele măriri de pensii şi de salarii", a afirmat, în plenul Camerei, deputatul liberal Florin Roman, conform agerpres.ro

El i-a îndemnat pe deputaţii de la PSD care sunt nemulţumiţi de activitatea lui Dănuţ Andruşcă să voteze această moţiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.