Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camerei de Comerţ a Austriei, AdvantageAustria, organizează o conferinţă referitoare la administrarea durabilă a pădurilor

www.stiripesurse.ro
cascada, natură, apă, pădure

Departamentul de comerţ exterior al Camerei de Comerţ a Austriei, AdvantageAustria, organizează joi o conferinţă referitoare la administrarea durabilă a pădurilor.

La eveniment urmează să participe directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, preşedintele Asociaţiei Administratorilor de Păduri, Adrian Creţu, preşedintele Asociaţiei Forestierilor din România, Ciprian Muscă, şi reprezentanţi ai companiilor implicate în industriile forestieră şi de prelucrare a lemnului din România, profesori universitari din domeniul forestier şi reprezentanţi ai asociaţiilor civice de protecţie a pădurii.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Evenimentul are loc la o săptămână după ce un pădurar din Maramureş a fost ucis de hoţii de lemne pe care i-a surprins la furat.

Un alt silvicultor, din Paşcani, a fost ucis de hoţii de lemne în luna septembrie, iar per total, în ultimii ani un număr de 6 pădurari au fost ucişi în agresiuni comise de hoţii de lemne, conform conducerii Federaţiei Sindicatelor din Silvicultură Silva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.