Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camilla va fi 'Regină' sau 'Regină consort'? Purtătorul de cuvânt al Regelui Charles al III-lea face lumină

Getty Images
camilla

Chestiunea dacă familiile regale se vor referi vreodată la Camilla ca fiind „Regina”, mai degrabă decât „Regina consort”, ar putea fi luată în considerare în viitor, a declarat purtătorul de cuvânt al Regelui, scrie The Guardian.

Din punct de vedere tehnic, Camilla este Majestatea Sa Regina, în calitate de soție a Regelui, dar în informările și declarațiile lor, Palatul Buckingham s-a referit până acum la ea ca Regina consort, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă Camilla va fi cunoscută întotdeauna ca Regina consort, un purtător de cuvânt al regelui nu a exclus o schimbare. El a adăugat, totuși, că cei doi - Camilla și Charles - se concentrează acum asupra evenimentelor din următoarea săptămână și jumătate.

„Regele și Regina consort sunt concentrați să treacă peste aceste 10 zile care urmează”, a spus purtătorul de cuvânt al Regelui.

„Cred că cei care au văzut-o ieri (vineri - n.r.) pe regina consoartă întâlnindu-se în mod emoționant cu oamenii din fața Palatului Buckingham știu cât de emoționată este în acest moment și aceasta este concentrarea ei, așa că aceasta va fi o întrebare pentru viitor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.