Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camioanele care ies din România au de aşteptat 140 de minute la frontieră

camioane punct frontiera nadlac 2

Camioanele care au ales să iasă din ţară prin punctul de frontieră Giurgiu formează cozi de aproximativ zece kilometri pe prima bandă de mers a DN 5, Bucureşti-Giurgiu, şi au de aşteptat 140 de minute la controlul de frontieră.

"În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.237 camioane, şase sute de autoturisme şi 3.646 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.130 camioane, 404 autoturisme şi 2.931 de persoane", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

Conform sursei citate, în prezent, atât pe sensul de ieşire din ţară cât şi pe sensul de intrare în ţară prin PTF Giurgiu, controlul de frontieră pentru autoturisme se desfăşoară pe câte patru artere, iar acestea au de aşteptat zece minute pentru activitatea de control a documentelor la frontieră, pe ambele sensuri de deplasare.

Citește și: Detalii INTERESANTE din dosarul în care a fost CONDAMNAT Valeriu Zgonea - La insistențele DNA...

"Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte cinci artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe câte patru artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Înregistrăm un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 40 de minute pe sensul de intrare în ţară, respectiv de 140 de minute pe sensul de ieşire din ţară. Aceşti timpi de aşteptare înregistraţi se datorează numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit", a încheiat Roxana Popazu.

Aceşti timpi de aşteptare ridicaţi sunt înregistraţi de aproximativ 12 ore, iar pe timpul nopţii de luni spre marţi şoferii nervoşi şi-au manifestat nemulţumirea claxonând îndelung.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.