Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camioanele care ies din ţară au de aşteptat 140 de minute

www.news.ro
camioane cozi graniță

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu a suplimentat numărul arterelor de circulaţie la PTF Giurgiu de la trei la cinci, după ce timpul de aşteptare pentru camioane, la ieşirea din ţară, a depăşit două ore.

"La nivelul PTF Giurgiu înregistrăm o medie a timpului de aşteptare mai ridicată, pe sensul de ieşire din ţară, în special la camioane. Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ, astfel pentru fluidizarea traficului, au fost suplimentate arterele de control şi a fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor. Astfel, traficul prin PTF Giurgiu, pentru turisme, se desfăşoară pe câte şase artere de circulaţie, pe sensul de intrare în ţară şi pe trei artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte cinci artere de circulaţie, atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe sensul de ieşire din ţară', a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Dumitrache, informează Agerpres.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare pentru camioane la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu este de 140 de minute şi de 40 de minute la intrarea în România, iar pentru autoturisme timpul de aşteptare la ieşirea din ţară este de 40 de minute şi de o jumătate de oră pe sensul de intrare în ţară.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară aproximativ 1.300 de camioane, 4.200 de autoturisme şi 16.600 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară aproximativ 1.300 de camioane, 2.700 de autoturisme şi 10.700 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.