Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campania electorală ILEGALĂ sancționată în Sectorul 4 / PNL dezminte acuzațiile

ooo

Liberalii sunt în plină campanie electorală internă și fiecare din cei care își doresc să ajungă primari încearcă să se facă cât mai cunoscut în vederea sondajelor interne care sunt în plină desfășurare.

Nimic ilegal în asta. Numai câ atunci când o faci fără autorizație e o problemă. Este cazul aspirantului la fotoliul de primar al Sectorului 4, Marius Rogin.Potrivit autorităților locale... acesta ar fi amplasat ilegal corturi cu tematică electorală fără a avea autorizație explicită pentru acest lucru.

De cealalta parte, PNL a trimis redactiei STIRIPESURSE.RO o autorizatie privind actiunea derulata. VEZI AUTORIZATIA PNL

PUNCT DE VEDERE cu privire la legalitatea amplasării pe domeniul public a 4 corpuri publicitare

Urmare a verificărilor efectuate de poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4 – Serviciul Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal, pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 4, s-a constatat amplasarea pe domeniul public al Municipiului Bucureşti a 4 corpuri publicitare tip prismă, fără a deţine autorizaţie de construire, în conformitate cu prevederile Legii nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, fapt pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale.

Potrivit prevederilor art.4 din legea sus-menţionată, pentru construcţiile definite, autorizaţia de construire se emite de către Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti, prin serviciile abilitate.

Totodată, în conformitate cu art.13 din acelaşi act normativ, construcţiile menţionate vor fi dezafectate pe cale administrativă prin Dispoziţie de Primar.

Şef Serviciu,
Mihail Alexandru STAVARACHE

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.