Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana Dinamo Bucureşti se reuneşte în 21 iulie - Sezonul începe în 18 august, cu Supercupa

Facebook
handbal minge

Campioana en-titre la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, se va reuni în 21 iulie, în vederea noului sezon competiţional, în care va evolua şi în Liga Campionilor.

Reunirea lotului va avea loc la Bucureşti, după trei săptămâni de când jucătorii au început programele individuale de pregătire.

”Dintre jucătorii nou transferaţi, primul a venit la Bucureşti Joao Pedro da Silva. Coordonatorul brazilian se antrenează la Dinamo zilele acestea şi abia aşteaptă să lucreze sub comanda lui Xavier Pascual. Lotul este definitivat”, a precizat Dinamo.

Startul oficial al sezonului va fi în 18 august, cu Supercupa României, dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti.

În Liga Campionilor, Dinamo Bucureşti va evolua în grupa A, cu PSG Handball, Magdeburg, GOG, FC Porto, Telekom Veszprem, Orlen Wisla Plock şi HC Zagreb.

”Cred că în acest sezon vom avea nevoie de suporterii noştri mai mult ca în sezonul trecut, avem nevoie să jucăm într-o atmosferă fierbinte, indiferent dacă vom juca în Dinamo sau în Sala Polivalentă. Avem nevoie să câştigăm puncte pe teren propriu. Să primim la Bucureşti echipe atât de mari este o onoare pentru noi şi important pentru club. Noi ne vom juca şansele de calificare până la capăt. Din punctul meu de vedere este o grupă echilibrată, exceptând trei echipe care sunt în top. Între celelalte echipe va fi o luptă complicată şi orice punct poate fi decisiv”, declara antrenorul Xavi Pascual după tragerea la sorţi a grupelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.