Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana Europei, Real Madrid, nu va putea conta pe mijlocaşii Aurelien Tchouameni şi Toni Kroos în meciul cu Liverpool

captură TV
Real Madrid

Campioana Europei, Real Madrid, nu va putea conta pe mijlocaşii Aurelien Tchouameni şi Toni Kroos în meciul cu Liverpool, prevăzut marţi pe Anfield, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Ambii, afectaţi de gripă, se adaugă pe lista indisponibililor lui Ferland Mendy şi Mariano Diaz.

În schimb, Karim Benzema va face deplasarea, luni, la Liverpool, fiind refăcut după problemele musculare care l-au împiedicat să evolueze în partida de sâmbătă cu Osasuna (2-0) din Primera Division. Atacantul francez s-a antrenat singur duminică la baza sportivă Valdebebas şi luni se va antrena alături de coechipierii săi pe Anfield.

Antrenorul Carlo Ancelotti i-a chemat de la echipa secundă pe atacanţii Sergio Arribas, Alvaro Rodriguez şi mijlocaşul Mario Martin.

Ultima înfruntare dintre cele două echipe a avut loc în finala Ligii Campionilor din sezonul 2021/2022, pe Stade de France, în care madrilenii s-au impus cu 1-0 şi au cucerit al 14-lea lor trofeu.

După precedentele nouă dueluri, Real Madrid este în avantaj cu cinci victorii, o remiză şi trei înfrângeri (golaveraj 11-8).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.