Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campion european la MMA, reținut de poliție după ce ar fi condus drogat în Râmnicu Vâlcea (Antena 3)/ UPDATE - Decizia procurorului

axanews.ro
amenzi amenda politia

Radu Zarioiu, campion național și european la MMA (lupte în cușcă), a fost implicat într-o urmărire ca în filme cu Poliția, astăzi, pe DN 7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea, după ce s-a urcat drogat la volan și a refuzat să tragă pe dreapta, potrivit Antena 3.

UPDATE: În 10.05.2021 procurorul de caz a dat o rezoluție în baza analizelor de laborator și a decis Clasarea cauzei pe motiv că nu există ceea ce a fost reținut de Poliția Rutiera. Anterior în baza Buletinului de analiză toxicologică din 18.02.2021 se constatase că probele de urină și de sânge au indicat un rezultat Negativ - VEZI AICI ORDONANȚA PROCURORULUI ȘI BULETINUL DE ANALIZĂ

Mai multe echipaje de Poliție au pornit în urmărirea șoferului fugar și au reușit să îl oprească după o urmărire de aproximativ opt kilometri. Radu Zarioiu a fost prins, imobilizat și condus la sediul Poliției Rutiere, acolo unde s-a descoperit motivul pentru care acesta nu a vrut să tragă pe dreapta. Campionul MMA se urcase drogat la volan. El a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Potrivit presei locale din Vâlcea, Radu Zarioiu este un cunoscut luptător MMA, multiplu campion național și european. Tânărul luptă în arenele MMA încă din anul 2013 și a câștigat numeroase titluri.

În anul 2018, Zarioiu a participat la Mondialele de MMA și chiar l-a învins pe campionul din Afganistan prin KO. Anul trecut, tânărul din Râmnicu Vâlcea a câștigat șase competiții naționale de Kempo și centura internațională, după ce i-a învins în piramidă pe campionii Ungariei și Serbiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.