Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campion MMA suferă de o afecțiune a creierului

fosterwebmarketing.com
box

Rafael Lovato Jr, campionul Bellator la categoria mijlocie, a anunțat că suferă de o afecțiune a creierului numită cavernoma. Lovato nu va mai putea lupta în Europa, astfel, cariera lui fiind pusă sub semnul întrebării, medicii recomandându-i să se retragă din lumea mma-ului.

Rafael Lovato Jr, a dezvăluit, la emisiunea JRE MMA Show, că suferă de o afecțiune a creierului numită cavernoma: ”Am simțit că ceva nu este în regulă. Radiologistul mi-a spus foarte direct <>. M-a luat în camera și mi-a arătat pe ecran ceva ce păreau a fi niște bile mici. Arătau ca ceva rău. Nici nu știa ce erau la acel moment. M-am întors la clinică și mi-a spus că a făcut niște cercetări și crede că am o afecțiune numită cavernoma. Nu aveam nicio idee ce este. Mi-a spus: <>”.

Lovato Jr. spune că afecțiunea este ereditară și că nu îi pune viața în pericol. Cu toate acestea, el nu a mai primit acceptul de a lupta în Europa: ”A spus că a fost o greșeală că am luptat în Londra. Nu voi mai fi lăsat să lupt în Europa. Nu mă retrag oficial. Mă întâlnesc cu mai mulți medici pentru a învăța mai multe lucruri despre afecțiunea mea. Cu siguranță, îmi doresc să lupt în continuare”.

Rafael Lovato Jr. are un record nepătat de zece victorii și nicio înfrângere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.