Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul de fotbal al Italiei este aproape de oprirea definitivă

facebook.com
Serie A

Campionatul de fotbal al Italiei are din ce în ce mai puţine şanse să ajungă la final în acest sezon, ţinând cont de ultimele cifre legate de pandemia de coronavirus, informează publicaţia Gazzetta dello Sport, citată de cotidianul L'Equipe.

Serie A este suspendată începând din 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus care loveşte dur Italia. De atunci, responsabilii principalelor instanţe fotbalistice din Peninsulă se consultă regulat pentru a fixa o dată de reluare a competiţiei, însă aceasta ar putea să nu mai intervină, conform Agerpres.ro.

Citește și: Dr Alexandru Rafila: Probabil spre sfârștiul lunii aprilie se va ajunge la mii de cazuri zilnic!

Gazzetta dello Sport scrie că oprirea definitivă a Serie A este o opţiune din ce în ce mai plauzibilă, după ce în urmă cu câteva săptămâni fusese exclusă.

Cifrele cu persoanele contaminate continuă să crească (69.176 marţi seara), iar curba în uşoară scădere din ultimele trei zile nu permite să se întrevadă finalul stării de urgenţă sanitară.

O reluare a campionatului la începutul lunii mai, aşa cum indicase preşedintele Federaţiei, ar permite să se dispute ultimele 12 etape restante şi cele patru meciuri din etapa a 25-a amânate, cu o reluare a antrenamentelor cel mai târziu la jumătatea lunii aprilie. După acest termen, gestionarea calendarului competiţional ar deveni mai mult decât problematică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.