Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul de fotbal al Turciei se va relua cel mai devreme în iunie, afirmă federaţia

Campionatul Turciei se poate relua cel mai devreme la începutul lunii iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat, vineri, Federaţia Turcă de Fotbal (TFF), citată de agenţia Anadolu.

Într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial, federaţia a precizat că, având în vedere perioada de pregătire necesară echipelor, campionatul poate începe cel mai devreme la începutul lunii iunie, dar există un plan şi scenarii alternative pentru toate condiţiile, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

Federaţia a subliniat că misiunea este aceea de încheia sezonul 2019/2020 la toate ligile, "punând viaţa umană pe primul loc."

Turcia a suspendat pe 19 martie toate competiţiile la cele patru sporturi majore ale sale, fotbal, baschet, handbal şi volei, din cauza preocupărilor legate de evoluţia pandemiei de coronavirus.

Peste 79 de persoane au decedat în Turcia în ultimele 24 de ore din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui anunţ făcut joi, totalul victimelor ajungând la 356. Numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 a atins 18.135 de cazuri, cu o creştere de 2.456 persoane în ultima zi.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.