Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul de fotbal din Cehia a fost întrerupt două săptămâni din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus

Campionatul de fotbal din Cehia a fost întrerupt două săptămâni din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

Din cauza situaţiei dificile din ţară, guvernul ceh a impus noi măsuri stricte, în special prin închiderea şcolilor. Sportul nu a fost ocolit, astfel că toate competiţiile interne au fost oprite până cel puţin la începutul lunii noiembrie. Etapa din acest weekend a fost amânată, la fel următoarele două.

Citește și: Atenționare de ultimă oră! Cum a fost răsturnată declarația lui Raed Arafat

Cluburile profesionsite au obţinut permisiunea de a-şi putea continua antrenamentele în acest interval. În acelaşi timp, meciurile internaţionale care erau deja planificate pot fi organizate, aşa că Sparta Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, o va putea primi pe Lille în Europa League, joi, cu porţile închise, la fel Slovan Liberec, care va evolua, acasă, cu belgienii de la Gent.

Cehia a raportat în ultimele 24 de ore 2.660 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 50 de decese. În total, în ţara cu peste zece milioane de locuitori s-au infectat 171.487 de persoane şi au murit 1.402.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.