Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul European de handbal feminin nu va avea loc în Norvegia

digi 24
handbal feminin romania

EHF a anunţat, luni, că ediţia 2020 a Campionatului European de handbal feminin, competiţie la care este calificată şi România, nu va avea loc în Norvegia, potrivit news.ro.

"Federaţia Europeană de Handbal regretă foarte mult decizia guvernului norvegian şi impactul pe care l-a avut asupra Federaţiei Norvegiene de Handbal de a nu putea găzdui EHF EURO 2020. Se caută alternative cu Asociaţia Daneză de Handbal şi informaţii suplimentare vor fi publicate cel târziu marţi", a precizat EHF.

Premierul norvegian Erna Solberg a declarat, vineri, pentru NTB, că există "multe semne" că va fi dificil ca ţara sa să găzduiască Campionatul European de handbal feminin, în decembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

"Lucrăm să răspundem la întrebarea dacă este posibil chiar să avem un record (n.r. -de infectări) pentru un eveniment atât de mare. Există multe semne că acest lucru ar putea fi dificil, înregistrarea unui record când atât de mulţi oameni vin şi afectează atât de mulţi oameni", a spus premierul.

Autorităţile norvegiene se tem în principal de posibilitatea ca în ţara lor să vină numeroase persoane infectate cu noul coronavirus din statele participante, mai mult decât de situaţia locală.

Naţionala României era repartizată la Trondheim (Norvegia), în Grupa D, şi ar trebui să joace cu Germania (la 3 decembrie), cu Polonia (la 5 decembrie) şi cu Norvegia (la 7 decembrie).

Norvegia găzduia două grupe din runda preliminară, una din runda principală, semifinalele şi finala. Celelate meciuri erau programate în Danemarca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.