Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul Mondial de handbal masculin: Franța s-a impus cu 24-22 în faţa Braziliei

www.ehfcl.com
Vardar Barcelona handbal masculin

Într-o zi cu surprize la Campionatul Mondial de handbal masculin şi Franţa a fost la un pas să intre în această categorie, bineînţeles la cele negative. Selecţionata lui Didier Dinart s-a impus cu 24-22 în faţa Braziliei, într-un final încins, în cadrul Grupei A, scrie Mediafax.

De asemenea, Suedia a câştigat cu dificultate în faţa Egiptului, cu 27-24, într-un meci din Grupa D. Campionii mondiali en-titre au fost conduşi 20 de minute de Brazilia, abia în minutul 22, după un gol reuşit de Guigou, reuşind să treacă pentru prima dată la conducere. Lucrurile păreau că intră în normal după ce Franţa s-a desprins la 19-13 în minutul 35, dar Didier Dinart a început să schimbe echipa, iar Brazilia a profitat din plin.

Citește și: FC Viitorul l-a transferat pe jucătorul olandez Bas Kuipers

Sud-americanii au reuşit să recupereze gol cu gol din diferenţă, în timp ce Franţa a arătat semne de slăbiciune în atac. În minutul 48, Toledo a restabilit egalitatea la 20-20, iar „Experţii” au trăit extrem de periculos. Noroc cu portarul Vincent Gerard, care a apărat fantastic în momente delicate (a terminat meciul cu 50%), astfel că Franţa a reuşit să rămână totuşi în avantaj.

Campioana mondială s-a impus cu 24-22 şi a plecat cu două puncte, după ce în urmă cu 2 ani învingea Brazilia cu 31-16! Deocamdată, Franţa este prima mare favorită care a rămas datoare.

Tot în această seară, Suedia a câştigat greu cu Egipt cu 27-24 în Grupa D. În schimb, Spania a învins Bahrain cu 33-23 în Grupa B, iar Norvegia a câştigta tot la 10 goluri diferenţă cu Tunisia, 34-24, în Grupa C.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.