Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionii de la Kempo au intrat la apă: Antrenamente spartane la malul Mării Negre / Foto

Facebook
Amato Zaharia

Îmbrăcați în Kimono-uri, peste 600 de sportivi de la Kempo, alături de președintele federației, Amatto Zaharia, au făcut un altfel de antrenament la 7.00 dimineața în Marea Neagră.

Pe disciplină și seriozitate se bazează Amatto Zaharia când este vorba despre cei 7.500 de sportivi care fac parte din Federația Română de Kempo, pe care o conduce de 33 de ani.

În fiecare an, șeful lor strânge în cantonamentul de la Venus, sute de luptători . În acest început de vară, a bătut recordul!

„Sunt deja peste 600 de luptători pe plajele din Venus. Suntem în creștere față de anul anterior, ceea ce înseamnă că Federația Română de Kempo se dezvoltă, iar sportul pe care noi îl practicăm este apreciat la nivel național de populația României” - Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo.

Timp de o săptămână, în fiecare dimineață și seară, când ieșeau la pregătire și umpleau o plăjă, sportivii au fost atracția turiștilor de pe litoral.

“Nu vreau să exagerez, dar majoritatea oamenilor care fac plajă în Venus vin să facă poze cu noi”- Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo.

La 6.00 sunt deja pe plajă

Amatto Zaharia a condus antrenamentele luptătorilor atât pe uscat, cât și în Marea Neagră. Echipați în Kimono-uri, sportivii, de la cel mai mic, până la cel mai mare, au făcut un antrenament inedit în apa mării.

La 7.00 dimineața, atunci când temperatura mării are puțin peste 10 grade, s-au antrenat cot la cot cu președintele federației, sub privirile pline de nedumerire ale turiștilor.

„Apa mării nu cred că nu are mai mult de 13 - 14 grade, dar e bine că ne înviorăm de dimineață” - Mirel Drăgan, campion mondial la Kempo.

Deși primul antrenament începe la ora 7.00, sportivii sunt aliniați în formație cu o oră mai devreme!

„Trezitul de dimineață este în fișa postului, dar nu este simplu, facem asta de ani de zile. Nu este ușor să lucrezi cu sute de oameni la un singur antrenament, dar eu o fac cu foarte multă plăcere de aproape 50 de ani”- Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.