Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Canabisul este noul ingredient utilizat în mod legal într-un restaurant din Hollywood: locul a devenit unul dintre cele mai mari puncte de interes din regiune

canabis prajitura

Canabisul este noul ingredient utilizat în mod legal, începând de marți, într-un restaurant din Hollywood, Statele Unite ale Americii, iar locul a devenit unul dintre cele mai mari puncte de interes din regiune, potrivit Forbes, anun'[ MEDIAFAX.

Ferma de canabis organic din California Lowell Herb Co este licențiată să cultive și să producă alimente care conțin această plantă.

În anul 2018, în California a fost permis consumul canabisului în spații private, în scop recreațional.

Deși fumatul canabisului în spații publice este încă ilegal, regiunea West Hollywood a obținut, printr-o ordonanță din anul 2017, posibilitatea de a acorda licențe afacerilor privind utilizarea plantei pentru consum.

Astfel, restaurantul a fost primul care a obținut licența dintre aproximativ 300 de candidați. Pe lângă această afacere, alte opt vor mai fi licențiate să comercializeze produse cu canabis în viitorul apropiat.

Citește și: Curtea Constituțională, motivare care aruncă în aer alegerile prezidențiale/ DOCUMENT

"Un loc public pentru consumul de canabis a fost un pas firesc pentru Lowell Herb Co. Pentru noi, acest lucru reprezintă sfârșitul prohibiției canabisului în California. Acest restaurant reprezintă un moment istoric în lupta privind normalizarea consumului plantei în țară. Vrem să ne asigurăm că facem lucrurile corect și că oferim un exemplu bun în industrie. Ne simțim onorați că am deschis acest drum", a declarat directorul general al companiei Lowell Herb Co, David Elias, pentru Forbes.

Proiectul a costat aproximativ 3 milioane de dolari și a devenit unul dintre cele mai mari puncte de interes din regiune.

Compania a anunțat că printre investitori s-au aflat vedete precum Miley Cyrus, Chris Rock, Mark Ronson și Sarah Silverman.

Spațiul mai cuprinde o sală de mese, un spațiu unde se comercializează cafea și băuturi ce conțin canabis și un loc destinat nefumătorilor.

Locurile în restaurant pot fi rezervate cu 30 de zile în avans. Cei cu o vârstă sub 21 de ani nu pot consuma canabis în acest restaurant.

Companiile de canabis listate public au raportat vânzări puternice de când Canada a legalizat, în octombrie anul trecut, consumul de marijuana, iar câteva state americane au votat pentru aprobarea utilizării acesteia în scopuri recreaționale și medicale.

Constellation Brands, proprietara berii Corona, deține peste 35% din Canopy Growth, o companie canadiană de canabis care intenționează să cumpăre Cannabis Acreage Holdings, din Statele Unite. Constellation a dezvăluit, de asemenea, joi, că ar putea să-și majoreze participația la Canopy la 50%.

Citește și: Informație INCENDIARĂ - De ce s-a INTERNAT, de fapt, Gheorghe Dincă la Psihiatrie

Altria, proprietara Marlboro, a investit 1,8 miliarde de dolari în producătorul de canabis Cronos Group. Iar producătorul de marijuana Tilray lucrează la o băutură cu canabis, împreună cu proprietarul Budweiser AB InBev.

Multe dintre acțiunile acestora au crescut deja în acest an. Acţiunile companiei Cronos au crescut cu aproape 60% până în prezent, în timp ce Canopy a câștigat 70%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.