Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CANCAN.RO a dat lovitura. Este lider autoritar al site-urilor naționale pe toate cele trei segmente, CLIENȚI UNICI, VIZITE, AFIȘĂRI

cancan
cancan

CANCAN.RO a reușit marți, 12 februarie, să obțină, încă o dată, cifrele care l-au urcat pe prima poziție în clasamentul site-urilor din mass-media. Potrivit statisticii publice din Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (SATI) realizat de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), CANCAN.RO a avut o evoluție formidabilă, ocupând locul 1 în topul celor mai citite site-uri naționale.

Vezi și: Bursa zvonurilor la CCR: Valer Dorneanu are concurenţă serioasă pentru un nou mandat de preşedinte

CANCAN.RO a reușit cifre excelente, la toate cele trei compartimente, CLIENȚI UNICI, VIZITE, AFIȘĂRI. Cu 783.474 unici, 993.599, vizite și aproape 3.000.000 de afișări, site-ul CANCAN.RO și-a depășit clar concurența.

Cine este CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Fondat în aprilie 2007, CANCAN.RO s-a transformat, rapid, într-o ”voce” autoritară a internetului românesc, stabilind, permanent, recorduri naţionale de audienţă. A apărut, astfel, un nou tip de presă tabloidă, cu accent pe detalii, pe informație oferită în cel mai scurt timp și, mai ales, pe articole cu o credibilitate de 100 %. Cititorii CANCAN.RO primesc, în fiecare zi, cele mai bune informații, având acces la materiale senzaționale și bine documentate, la dezvăluiri incendiare și la mari secrete devoalate.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.