Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când se joacă Supercupa României: CFR Cluj - FCSB

gsp.ro
fcsb

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, joi, data de disputare a Supercupei României, astfel că meciul dintre campioana CFR Cluj şi deţinătoarea Cupei, FCSB, va avea loc în 15 aprilie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, potrivit news.ro.

Ora de start a jocului va fi stabilită şi comunicată ulterior.

Citește și: Dr. Virgil Păunescu, cel care a descoperit un vaccin anti-Covid, face un ultim apel către Guvern: ‘Măcar acum, în al 12-lea ceas’

Cele două cluburi ocupă primele poziţii în actualul sezon al Ligii 1, aflându-se la egalitate de puncte. Acestea au meci direct, în returul campionatului, vineri.

Alte decizii ale Comitetului Executiv al FRF:

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 3 din 10.03.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costuri aferente jocului dintre echipele naţionale de seniori ale Islandei şi României ce va avea loc la data de 2 septembrie 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente participării Echipei naţionale U21 la competiţia UEFA EURO U21 în perioada 21- 31 martie 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea componenţei nominale a Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor, urmând ca aceasta să îşi desfăşoare activitatea în următoarea componenţă:

Magdalena Filip, avocat – Preşedinte

Alina Marin, avocat – Vicepreşedinte

Cosmin Marcu, avocat – Membru

Marius Tănasă, avocat – Membru

Ştefan Zucă, auditor – Membru

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind condiţiile de participare la Campionatul Naţional Liga a 2-a cu menţiunea că pentru personalul care are dreptul de a lua loc pe banca tehnică (art. 37 alin.1) contractele trebuie să fie valabile până la finalul sezonului în curs.

– Avizează cu unanimitate de voturi Statutul AJF Vâlcea.

– Aprobă cu majoritate de voturi propunerea de modificare a art. 2 alin 6 din RSTJF privind fotbalul feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Planul de pregătire al lotului olimpic de fotbal.

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Comisiei de Fotbal Feminin de acordare a unui sprijin financiar către cluburile de fotbal feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi fondul total de premiere ce urmează a fi acordat cluburilor participante în faza naţională a Cupei României, precum şi premiile acordate fiecărei echipe participante la o anumită fază a competiţiei, conform propunerii Departamentului Competiţii.

– Ia act că baremurile de arbitraj pentru competiţiile de fotbal feminin astfel cum au fost modificate se aplică exclusiv pentru jocurile din cadrul Ligii I a Campionatului Naţional de fotbal feminine, respectiv arbitru – 200 lei, arbitru asistent – 150 de lei şi observatorul de joc – 100 de lei. Pentru celelalte categorii competiţionale baremurile rămân nemodificate, respectiv arbitru – 120 de lei, arbitru asistent – 80 de lei şi observatorul de joc – 50 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.