Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când vor fi gata listele PNL pentru alegerile parlamentare: Vasile Blaga face anunţul

vasile blaga

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri, la Eforie Nord, că termenul stabilit de formaţiunea politică pentru finalizarea listelor cu candidaţii pentru alegerile parlamentare este în jur de 25 septembrie ''În general, organizaţiile s-au cam orientat, termenul pe care l-am dat noi, în jur de 25 septembrie. Termenul legal de depunere a listelor, sper să nu greşesc, este în jur de 10-12 octombrie'', a spus Blaga.

Întrebat de ziarişti dacă organizaţiile judeţene ale PNL vor avea libertatea de a stabili candidaţi din teritoriu fără a se interveni de la centru, Vasile Blaga a menţionat că aprobarea listelor este în primul rând responsabilitatea conducerii centrale a partidului. ''Sunt prea puţini oameni de la centru care vor candida în judeţe. (...) Politica este una simplă. Fiecare organizaţie judeţeană are libertatea de a aprecia valoarea oamenilor care doresc să candideze, pentru că sunt foarte mulţi colegi care doresc să candideze. Unde mai există anumite reţineri pentru a promova oameni de valoare, pentru că mai sunt şi astfel de situaţii, vom interveni de la centru, dintr-un motiv foarte simplu, până la urmă aprobarea listelor este în primul rând responsabilitatea conducerii centrale a partidului. Şi asta înseamnă că avem nevoie de oameni foarte competenţi, oameni foarte serioşi, foarte doriţi de electorat, şi sunt astfel de oameni. (...) Şi de aceea vor fi puţine cazuri, cred eu, în care va fi nevoie de intervenţia conducerii centrale'', a afirmat Blaga.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a participat, vineri, la deschiderea Şcolii politice a Tineretului Naţional Liberal care se desfăşoară în perioada 8 - 11 septembrie la Eforie Nord, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.